Boccia og Teppecurling / Klubbkonkurransen 2020

Klubbkonkurransen 2020

På grunn av Covid-19 og utfordringene det har gitt våre idretter, ønsker seksjonen å holde et visst konkurransenivå i gang. I den forbindelse lanserer vi Klubbkonkurransen 2020.

Navn: Klubbkonkurransen 2020              

Hva er det: Online klubbkonkurranse. Nå har din klubb muligheten til å konkurrere mot klubber i hele landet, i ulike øvelser.

Hva går det ut på: Klubbene vil hver måned få tilsendt ulike øvelser. Øvelsen blir lagt ut hver måned på vår hjemmeside. Utøverne har da tre uker på seg til å trene, før selve testen. Treningen kan foregå hjemme, i en gymsal eller der man vanligvis trener boccia eller teppecurling.

Testen: Testen utføres den siste uken i hver måned, enten på trening eller hjemme. Gå inn på konkurransen på nett og registrer din klubbs resultat.

Gjennomføring: Hver måned har ulikt tema. Testen gjennomføres på trening. Vi ønsker at flest mulig utøvere i hver klubb deltar. En person i hver klubb må ta ansvar for gjennomføring og dømming av testen samt registrering i vårt onlineskjema.

Offentliggjøring av øvelser vil bli 20.august, 1.oktober og 1.november. Nedenfor ser dere tidskjema og tema for hver øvelse i boccia.

BOCCIA

20.august-30.september: Øvelse 1. Avstandsbedømmelse 

1.oktober-31.oktober: Øvelse 2. Førsteball - se øvelse her

1.november-30.november: Øvelse 3 - se øvelse her

Kåring av vinnere: Turneringene foregår i hver enkelt klubb og vi er avhengig av tillit til at riktig resultat leveres inn. Resultat leveres inn rett etter utførelse av testen. Man har ett forsøk.

Det er klubben sin poengsum som er tellende og ikke hver enkeltutøver sin score som gjelder. Det blir en gjennomsnittsmåling av alle resultater uansett klasse. Har din klubb få utøvere vil du derfor ha like store muligheter til å vinne som en klubb med mange utøvere. Det kåres testvinnere hver måned og en totalvinner til slutt.

Premie:

1.plass hver test: 500,- gavekort Idrettsbutikken

2.plass hver test: 300,- gavekort idrettsbutikken

3.plass hver test: 250,- gavekort idrettsbutikken

4.plass hver test: 200,- gavekort idrettsbutikken

5.plass hver test: 200,- gavekort idrettsbutikken

6.plass hver test: 200,- gavekort idrettsbutikken

 

Sammenlagt hele perioden

1.plass sammenlagt alle tester: 1000,- gavekort idrettsbutikken

2.plass sammenlagt alle tester: 500,- gavekort idrettsbutikken

3.plass sammenlagt alle tester: 250,- gavekort idrettsbutikken

Det gis også premie til de tre klubbene som har med flest deltagere.

Vi regner med at klubbene lar alle utøvere, uansett ferdighet, delta

 

Registreringslink

Registrer din klubbs resultater her. Registreringen stenger 30.november 2020